Hitta kursvinnare 4.1

admin Nyheter

I dag ny udgave Hitta kursvinnare version 4.1!
Med opdateringen lancerer vi tre nye moduler, der i vid udstrækning udvider mulighederne for analyse.

Strategitest
I det nye strategitestmodul (kun Hk Pro plus) kan du teste strategier på mange aktier på én gang, f.eks. LargeCap eller din egen portefølje.
Programmet udfører fiktive køb og salg af aktier, når den respektive analysemetode angiver “køb” eller “sælg”.
Derefter vises de resultater, der ville være blevet genereret, hvis du fulgte strategien inden for en hvilken som helst periode. Både det samlede resultat og resultatet for hver enkelt transaktion præsenteres.

Dette svarer til de overskudstest, der kan udføres på individuelle aktier i modulet Teknisk analyse (TA). Ved at være i stand til at gennemføre tilsvarende test på et stort antal aktier på samme tid, forbedres mulighederne for at evaluere strategier i Hitta kursvinnare drastisk.

Urval/sök
Det nye module Aktie-screener (Urval/søg) kan bruges til at finde dele, der kan være interessant at arbejde på. Du kan søge baseret på grundlæggende nøgletal, signaler, TA-indikatorer, brugerdefinerede scripts og formationer.
Valg / søgning erstatter de foregående moduler Nøgletal og signaler. Imidlertid er valg / søgning lettere at arbejde med og giver udvidede muligheder for at foretage specifikke søgninger.
Hurtige valg er tilgængelige med forudindstillede søgekriterier, så en liste over “Virksomheder med stort udbytte” eller andre interessante ting hurtigt kan vises.

Bolag (Virksomheder)
I det nye modul Bolag (Virksomheder) har vi samlet oplysninger om hver virksomhed (se billede). Der er en kort beskrivelse af virksomheden, diagrammer over salg, overskud og udbyttehistorie (flere data tilføjes i en senere version), samt prisdiagrammer, ejeroplysninger og insiderhandel i virksomheden (ifølge den svenske finanstilsyn).

HkScript
HkScript er udviklet med nye funktioner. for at få selskabernes rapporteringsdato, udbyttedato:
Fa.Event_ReportDay (rapporteringsdato / kvart)
Fa.Event_MeetingDay (AGM)
Fa.Event_XDay (første dag exl. fordeling)

Indikatorfunktioner, eks. RSI.ATH():
ATH
ATL
nbrOfBarsFromATH
nbrOfBarsFromATL
isNewHigh
isNewLow

Nye konstanter tilføjet:
BarNumber (nuværende “bar”/position, startende fra 0 til den sidste position i diagrammet)
FirstBarNumber
LastBarNumber

Farvetemaer og baggrundsfarver
Der er nu udvidede muligheder for at indstille programmets look til dine ønsker. Dette gøres under Indstillinger – TA – Färger (TA-del), samt Inställningar – System (Programmet).

Nye TA-indikatorer
I Hitta kursvinnare 4.1 nye indikatorer tilføjes:
Squeeze momentum
MultiMA

Support til amerikanske kursusdata og makrodata
Vi vil snart være i stand til at udvide Hitta kursvinnare med flere kursusdata.