Hitta kursvinnare 4.2

Just nu utvecklas Hitta kursvinnare 4.2. Den nya versionen kommer innehålla många spännande nyheter. Mer information kommer.

Hitta kursvinnare 4.1

I dag ny udgave Hitta kursvinnare version 4.1!
Med opdateringen lancerer vi tre nye moduler, der i vid udstrækning udvider mulighederne for analyse.

Strategitest
I det nye strategitestmodul (kun Hk Pro plus) kan du teste strategier på mange aktier på én gang, f.eks. LargeCap eller din egen portefølje.
Programmet udfører fiktive køb og salg af aktier, når den respektive analysemetode angiver “køb” eller “sælg”.
Derefter vises de resultater, der ville være blevet genereret, hvis du fulgte strategien inden for en hvilken som helst periode. Både det samlede resultat og resultatet for hver enkelt transaktion præsenteres.

Dette svarer til de overskudstest, der kan udføres på individuelle aktier i modulet Teknisk analyse (TA). Ved at være i stand til at gennemføre tilsvarende test på et stort antal aktier på samme tid, forbedres mulighederne for at evaluere strategier i Hitta kursvinnare drastisk.

Urval/sök
Det nye module Aktie-screener (Urval/søg) kan bruges til at finde dele, der kan være interessant at arbejde på. Du kan søge baseret på grundlæggende nøgletal, signaler, TA-indikatorer, brugerdefinerede scripts og formationer.
Valg / søgning erstatter de foregående moduler Nøgletal og signaler. Imidlertid er valg / søgning lettere at arbejde med og giver udvidede muligheder for at foretage specifikke søgninger.
Hurtige valg er tilgængelige med forudindstillede søgekriterier, så en liste over “Virksomheder med stort udbytte” eller andre interessante ting hurtigt kan vises.

Bolag (Virksomheder)
I det nye modul Bolag (Virksomheder) har vi samlet oplysninger om hver virksomhed (se billede). Der er en kort beskrivelse af virksomheden, diagrammer over salg, overskud og udbyttehistorie (flere data tilføjes i en senere version), samt prisdiagrammer, ejeroplysninger og insiderhandel i virksomheden (ifølge den svenske finanstilsyn).

HkScript
HkScript er udviklet med nye funktioner. for at få selskabernes rapporteringsdato, udbyttedato:
Fa.Event_ReportDay (rapporteringsdato / kvart)
Fa.Event_MeetingDay (AGM)
Fa.Event_XDay (første dag exl. fordeling)

Indikatorfunktioner, eks. RSI.ATH():
ATH
ATL
nbrOfBarsFromATH
nbrOfBarsFromATL
isNewHigh
isNewLow

Nye konstanter tilføjet:
BarNumber (nuværende “bar”/position, startende fra 0 til den sidste position i diagrammet)
FirstBarNumber
LastBarNumber

Farvetemaer og baggrundsfarver
Der er nu udvidede muligheder for at indstille programmets look til dine ønsker. Dette gøres under Indstillinger – TA – Färger (TA-del), samt Inställningar – System (Programmet).

Nye TA-indikatorer
I Hitta kursvinnare 4.1 nye indikatorer tilføjes:
Squeeze momentum
MultiMA

Support til amerikanske kursusdata og makrodata
Vi vil snart være i stand til at udvide Hitta kursvinnare med flere kursusdata.

Version 4.0.9.10

Den nye version indeholder:

* Mindre forbedringer, mere sikker opdateringsdag osv.”

* TA: nyt tegne-værktøj, BarTimeZones (til Ichimoku) Hk Pro/Pro plus.”

* HkScript: forbedret baggrundshåndtering i scripting-sprog.”

* Porteføljeforvaltning: opdateret import Avanza.”

* Den seneste version til den kommende store opgradering 4.1.

Ny udgave Hitta kursvinnare 4

I dag udgivet Hitta Kursvinnare 4. Dette er den største opdatering af Hitta Kursvinnare hidtil. I princippet er hele programmet blevet genopbygget fra bunden af.
For dig som bruger betyder det Hitta Kursvinnare, der er mere robust over for fejl og indeholder en række nye funktioner. Den nye version af Hitta Kursvinnare betyder også, at programmet vil være lettere at udvikle i fremtiden. I de kommende måneder vil der være flere opdateringer.

Ny underliggende grafik-teknologi
Teknologien, som Hitta Kursvinnare bruger til al grafik, er blevet erstattet. Dette betyder blandt andet, at der er åbnet nye muligheder i modulet til teknisk analyse: Diagrammet er blevet lettere at arbejde med; tegneværktøjerne er blevet mere magtfulde, og det er nu muligt at knytte kursusalarmer til trendlinjer.
Det gør også programmer bedre til at styre forskellige skærmstørrelser og opløsninger.

HkScript
I Hitta Kursvinnare 4 er der et helt nyt scriptingssprog til at oprette dine egne tekniske indikatorer. Vi kalder det HkScript. Overgangen fra det forrige værktøj til at oprette dine egne værktøjer til det nye scriptingsprog betyder, at der er mere fleksibilitet og mere avancerede muligheder.
HkScript kan også bruges i forbindelse med eks. at du opretter dine egne strategier / signaler.

Kursdata
I Hitta kursvinnare 4 der er også sket en masse gyldige kursusdata. Der er nu mere ægte realtidskurser i TA-sektionen og kurslisten. Vi har også tilføjet aktier på den finske og danske børs.
En anden nyhed er, at det er muligt at oprette dine egne indekser, der fuldt ud fungerer som ethvert lager / indeks. Programmet er også forberedt til Yahoo-kursusdata.

Egne strategier
Hvad plejede at kaldes Signaler & Profittest kaldes numerisk strategi & amp; signaler. En strategi er kombinationen af ​​et signal sammen med indgangs- og udgangsregler. Strategier kan også bruges i kombination med HkScript.
Dette betyder, at der i Hitta kursvinnare er øget støtte til udviklings- og handelsstrategier.

I den kommende tid vil alle, der bruger den aktuelle version, modtage en anmeldelse i Hitta kursvinnare om, at en opdatering er tilgængelig.