Ny udgave Hitta kursvinnare 4

admin Nyheter

I dag udgivet Hitta Kursvinnare 4. Dette er den største opdatering af Hitta Kursvinnare hidtil. I princippet er hele programmet blevet genopbygget fra bunden af.
For dig som bruger betyder det Hitta Kursvinnare, der er mere robust over for fejl og indeholder en række nye funktioner. Den nye version af Hitta Kursvinnare betyder også, at programmet vil være lettere at udvikle i fremtiden. I de kommende måneder vil der være flere opdateringer.

Ny underliggende grafik-teknologi
Teknologien, som Hitta Kursvinnare bruger til al grafik, er blevet erstattet. Dette betyder blandt andet, at der er åbnet nye muligheder i modulet til teknisk analyse: Diagrammet er blevet lettere at arbejde med; tegneværktøjerne er blevet mere magtfulde, og det er nu muligt at knytte kursusalarmer til trendlinjer.
Det gør også programmer bedre til at styre forskellige skærmstørrelser og opløsninger.

HkScript
I Hitta Kursvinnare 4 er der et helt nyt scriptingssprog til at oprette dine egne tekniske indikatorer. Vi kalder det HkScript. Overgangen fra det forrige værktøj til at oprette dine egne værktøjer til det nye scriptingsprog betyder, at der er mere fleksibilitet og mere avancerede muligheder.
HkScript kan også bruges i forbindelse med eks. at du opretter dine egne strategier / signaler.

Kursdata
I Hitta kursvinnare 4 der er også sket en masse gyldige kursusdata. Der er nu mere ægte realtidskurser i TA-sektionen og kurslisten. Vi har også tilføjet aktier på den finske og danske børs.
En anden nyhed er, at det er muligt at oprette dine egne indekser, der fuldt ud fungerer som ethvert lager / indeks. Programmet er også forberedt til Yahoo-kursusdata.

Egne strategier
Hvad plejede at kaldes Signaler & Profittest kaldes numerisk strategi & amp; signaler. En strategi er kombinationen af ​​et signal sammen med indgangs- og udgangsregler. Strategier kan også bruges i kombination med HkScript.
Dette betyder, at der i Hitta kursvinnare er øget støtte til udviklings- og handelsstrategier.

I den kommende tid vil alle, der bruger den aktuelle version, modtage en anmeldelse i Hitta kursvinnare om, at en opdatering er tilgængelig.