Show/Hide Toolbars

Hitta kursvinnare - Hjälpmanual

Navigation: » No topics above this level «

Välkommen

Scroll Föregående Topp Nästa Fler

Hitta kursvinnare är till för dig som är medlem i Aktiespararna eller Unga Aktiesparare och hjälper dig att hitta kursvinnarna bland svenska aktier. Analysprogrammet, Hitta kursvinnare med Aktiespararnas Aktieanalys, bygger på en långsiktig syn på aktiesparande. Målet är att hitta de företag som har de rätta förutsättningarna för en god tillväxt under flera år framöver. Modellen bygger på fundamental analys, där stor vikt läggs vid företagens historiska försäljnings- och vinstutvecklingar.

 

Programmet innehåller även teknisk analys, portföljhanterare och andra komponenter som hjälper dig att få struktur på dina aktieaffärer. Med programmet Hitta kursvinnare gör Aktiespararna sin största satsning hittills för att hjälpa dig som är medlem med besluten kring ett aktieköp - efter genomförd analys får du ett klart svar: köp, behåll eller sälj!

 

I den här hjälpmanualen hittar du allt du behöver för att lära dig använda programmet.  Under rubriken Översikt av programmet får du en snabb överblick av programmet och hur det är uppbyggt. Ifall du vill lära dig mer om någon av programmets åtta moduler så finns det en avdelning för var och en av dem. Dessutom finns det mycket annan information om programmets stora utbud av verktyg och valmöjligheter. Lycka till med dina analyser framöver!

 

Sveriges Aktiesparares Riksförbund i samarbete med Trendlogic software AB