Show/Hide Toolbars

Hitta kursvinnare - Hjälpmanual

Navigation: » No topics above this level «

Välkommen!

Scroll Föregående Topp Nästa Fler

 
Hitta kursvinnare är till för dig som är aktieintresserad och vill ha ett unikt verktyg som hälper dig att hitta kursvinnarna bland ett stort urval av aktier.
Analysprogrammet ger möjligheter både för dig med en långsiktigt syn på aktiesparande och för dig med fokus på kortsiktig trading eller med teknisk analys som grund.
 
För den långsiktiga analysen är målet är att hitta de företag som har de rätta förutsättningarna för en god tillväxt under flera år framöver. Modellen, HItta kursvinnare med Aktiespararnas Aktieanalys, bygger på fundamental analys, där stor vikt läggs vid företagens historiska försäljnings- och vinstutvecklingar. Efter genomförd analys får du ett klart svar: köp, behåll eller sälj!

 

Programmet innehåller även allt från avancerad teknisk analys, portföljhanterare till andra komponenter som hjälper dig att få struktur på dina aktieaffärer.

 

I den här hjälpmanualen hittar du allt du behöver för att lära dig använda programmet. Ifall du inte har programmet än kan du ladda ner en installationsfil här, du får testa programmet gratis i 30 dagar. Under rubriken Översikt av programmet får du en snabb överblick av programmet och hur det är uppbyggt. Ifall du vill lära dig mer om någon av programmets åtta moduler så finns det en avdelning för var och en av dem. Dessutom finns det mycket annan information om programmets stora utbud av verktyg och valmöjligheter.
 
Lycka till med dina analyser framöver!